Kuvagalleria
Uuden kauden kynnyksellä
Hirsalassa odotetaan innolla Audi Finnish PGA Golf Tourin kilpailua.

Hirsala on yksi kauden 2019 uusista kisakentistä Audi Finnish PGA Golf Tourilla. Kuva Juha Hakulinen.
Hirsala on yksi kauden 2019 uusista kisakentistä Audi Finnish PGA Golf Tourilla. Kuva Juha Hakulinen.
 

Audi Finnish PGA Golf Tourin kausi 2019 on jo kolkuttelemassa ovelle, sillä kauden avauskilpailu pelataan jo kolmen viikon kuluttua Nordcenterissä. Kiertueen kilpailukalenteri on kokenut pieniä muutoksia viime kauden jälkeen, ja uusia kilpailukenttiä on mukana useampia. 

Kausi käynnistyy siis Nordcenterissä, jossa pelataan 3.-5. toukokuuta. Sen jälkeen on ohjelmassa kaksi uutta Audi Finnish PGA Golf Tour -kenttää, kun sekä Hirsala (15.-17.5.) että Sarfvik isännöivät (31.5.-2.6.) Suomen ykköskiertueen pelaajia.  

Sarfvikista matka jatkuu Peuramaalle (6.-8.6.), ja heti Peuramaan jälkeen pelataan kauden rahakkain kilpailu, NRG Open hosted by Veikko Salli (13.-15.6.). NRG Openin palkintopotti on peräti 50 000 euroa, ja kiertueen muissa lyöntipelikilpailuissa potti on 10 000 euroa. 

Juhannuksen jälkeinen viikko on perinteisesti ollut PGA:n mestaruuskilpailuviikko, ja sitä se on tänäkin vuonna. PGA:n mestaruudet ratkotaan tällä kertaa Vuosaaressa. Myös reikäpelin SM-kilpailuilla on uusi areena – Lahden Golf. Reikäpelikisat pelataan 3.-5.7. 

Audi Finnish PGA Golf Tour -kausi päättyy Vierumäellä 13.-15. syyskuuta pelattavaan finaalikilpailuun. 

Uutena Audi Finnish PGA Golf Tour -kenttänä mukaan tuleva Hirsala Golf on toiminut aiemmin niin PGA:n mestaruuskilpailuiden kuin Nordic Liigaan kuuluvan Finnish Openin näyttämönä. Toukokuun puolivälissä pelattava Audi Finnish PGA Golf Tourin kilpailu tuo hyvää jatkumoa tähän putkeen. 

”Innolla odotan tätä kilpailua. Meidän kentällä järjestetään paljon erilaisia tapahtumia, mutta on hienoa päästä järjestämään myös tällaista korkean profiilin tapahtumaa”, Hirsala Golfin toimitusjohtaja Essi Liljemark sanoo. 

Hirsalassa on aina päästy pelaamaan huippukuntoisella kentällä, ja hyvältä näyttää tänäkin keväänä, vaikka pieni takatalvi päälle painaakin. 

”Kenttämestari sanoi, ettei ole ikinä nähnyt meidän greenejä näin hyvässä kunnossa tähän aikaan vuodesta. Ja kenttä on muutenkin talvehtinut erinomaisesti. Avaamme kentän heti, kun kenttämestari näyttää vihreää valoa, mutta emme halua kiirehtiä asian kanssa”, Liljemark korostaa.

FINNISH TOUR KIERTUEEN JOHTAJA / MYYNTI:
Teemu Laakso
p. +358 40 703 7808
teemu.laakso@pga.fi
FINNISH TOUR JOHTORYHMÄ:
Juha Juvonen
p. +358 40 561 5863
juha.juvonen@golf.fi
Mika Wikström
+358 400 739 877
mika.wikstrom@golf.fi