Yleistä

Finnish Tour (FT) on Suomen PGA:n järjestämä ammattilaisten ja amatöörien yhteinen kilpailukiertue. Kausi 2021 on FT:n historian kahdeskymmenes ja se on tärkeä osa suomalaista huippugolfia. Kiertueen toiminnasta tiedotetaan aktiivisesti.

FT toimii korkeimpana kansallisena kilpailutasona ja sen tarkoituksena on tarjota Suomen parhaille pelaajille, miehet ja naiset, mahdollisuus kilpailla keskenään mahdollisimman hyvätasoisissa kilpailuissa. FT:lla pelaavat kategoriajärjestelmän mukaisesti parhaiten menestyneet pelaajat riippumatta siitä ovatko he ammattilaisia vai amatöörejä.

Näiltä sivuilta löydät yksityiskohtaista tietoa FT:n kilpailuista, pelaajista, tuloksista, säännöistä, kategorioista, yms. Kilpailuviikon aikana toimii ’livescoring’ ja tour –kuulumisia uutisoidaan säännöllisesti kauden aikana.

Finnish Tour on tärkeä porras suomalaisille huippupelaajille matkalla ylemmille kilpailukiertueille mutta myös erinomainen paikka kansalliselle pelaajalle testata tasoaan maamme golfhuipulla. Yhteistyökumppaneille pyrimme tarjoamaan vaihtoehtoisen tavan hoitaa asiakassuhteita kutsuvieraskisoissa ja toisaalta mahdollisuuden tavoittaa kansalliset huiput ja kansallista huippugolfia seuraavat.

FT:n organisaatio toivottaa kaikille pelaajille, järjestäjille, yhteistyökumppaneille ja katsojille menestyksekästä kautta 2021.

Teemu Laakso
Suomen PGA ry
Juha Juvonen
Suomen Golfliitto
Mika Wikström
Suomen Golfliitto