Avauspäivä tarjosi todella kovatasoista golfia Pirkkalassa

Juuso Kahlos oli yksi avauspäivänä tuloksen -5 pelanneista pelaajista. Kuva: Juha Hakulinen

Jos joskus voi puhua tasaisesta kärjestä, niin tiistaina Golf Pirkkalassa käynnistyneessä Hook Openissa voi tätä ilmaisua huoletta käyttää. Yleisen sarjan kärkipaikkaa jakaa nimittäin peräti kuusi pelaajaa tuloksessa -5.

Johtopaikalta löytyvät kotikentällään pelaavat Roope Juslin ja Vertti Perälä, Atte Länsiluoto, Joachim Altonen, Kim Koivu ja Juuso Kahlos.

Nordic Liigaa pääsääntöisesti kiertävä Kahlos oli tyytyväinen lyömiseensä, eikä griinityöskentelyssäkään ollut valittamista.

”Keskimatkalta upposi putteja aika hyvin. Jäi sinne aika monta puttia kentällekin. Se on hyvä, että jäi pikkaisen hampaankoloon”, kuusi kertaa birdieä tuulettamaan päässyt Kahlos totesi.

”Griinit olivat Suomen mittakaavassa mukavan napakat, ja kenttä oli tosi kivassa kunnossa. Kaiken kaikkiaan olen tosi tyytyväinen aloituskierrokseen.”

Tuloslistan tasaisuus ja hyvät tulokset eivät rajoittuneet pelkästään kärkisijaa jakaviin pelaajiin, vaan hyviä otteita nähtiin muiltakin pelaajilta. Tiistaina par-tuloksen alitti kaikkiaan 34 yleisen sarjan pelaajaa, joten kahdelle viimeiselle päivälle on tulossa tiukka kilpailu Hook Openin voitosta.

June Weckman on piikkipaikalla naisten sarjassa. Kuva: Juha Hakulinen

Naisten sarjan ykköspaikan otti vahvaa kautta pelaava Tarinagolfin June Weckman. Hän kiersi avauskierroksen 69 (-3) lyönnillä. Weckmanin johto toisena olevaan Aada Rissaseen on kaksi ja kolmantena olevaan Bettiina Törmäseen kolme lyöntiä.

Vain yhden bogin päivän aikana tehnyt Weckman summasi ensimmäisen kierroksen ytimekkäästi.

”Ei sattunut mitään ihmeellisempää, oli aika helppo tehdä tulosta. Olen pelannut muutaman kisan täällä aiemminkin, ja tykkään tästä kentästä”, kärkinainen sanoi.

Kilpailu jatkuu keskiviikkona.

Kategoriassa Uutiset