Eezy Openin pro-am-huutokaupassa kerättiin jättipotti hyvään tarkoitukseen

Sami Vatanen ja Olli Järvi osallistuvat Golf Pirkkalassa järjestettävään kilpailuun. Arkistokuva Juha Hakulinen.

Alexander Ovechkinin maila, Dallas Starsin ja Carolina Hurricanesin suomalaistähtien pelipaidat, tennisässä Henri Kontisen maila ja Teemu Selänteen Sotshin olympialaisten pelipaita olivat haluttua huutokauppatavaraa tiistaina Tampereella, kun Eezy Open -golfkilpailun pro-am-väki kokoontui ravintola Masuun. Aleksi Valavuoren vetämässä huutokaupassa kerättiin varoja Mikko Korhosen hyväntekeväisyysjärjestö The 59 Fundille ja Golf Pirkkalan juniorityöhön.

Huutokauppa oli todellinen menestys, sillä illan aikana hyväntekeväisyyteen saatiin kerättyä peräti 78 200 euroa. Summa jaetaan puoliksi The 59 Fundin ja Golf Pirkkalan kesken.

Ison työn pro-amin taustalla tehnyt NHL-puolustaja Sami Vatanen oli todella mielissään päivän kulusta ja kerätystä hyväntekeväisyyspotista.

”Meillä oli todella hauska päivä, joka alkoi pro-am-kilpailulla Golf Pirkkalassa ja päättyi ravintola Masuun. Olen erittäin tyytyväinen, että saatiin kerättyä noin iso potti hyvään tarkoitukseen”, Vatanen totesi.

Vatanen oli kantanut oman kortensa vahvasti kekoon huutokaupan osalta, sillä hän oli saanut NHL-kauden aikana kerättyä melkoisen määrän huudettavaa tavaraa.

”Tuli kauden mittaan kerättyä Carolinan ja Dallasin suomalaispelaajien pelipaidat tänne huudettavaksi. Mutta kyllä tästä päivästä kuuluu kiitos ihan kaikille mukanaolijoille, sekä eritysesti Timo Laineelle, että pääsimme Ravintola Masuun viettämään iltaa.”

Vatanen osallistuu torstaina alkavaan Eezy Openiin, ja valmistautuminen on sujunut hyvin. Hän pelasi tiistain pro-amissa 78 lyönnin kierroksen, mutta keskiviikon toisessa pro-amissa tulos oli jo 74.

”Suunta on oikea. Kiva lähteä pelaamaan kisaa”, Vatanen sanoi innoissaan.

Audi Finnish PGA Golf Touriin kuuluva Eezy Open käynnistyy torstaiaamuna. Kilpailun palkintopotissa on huimat 40 000 euroa.

Kategoriassa Uutiset