Finnish Tourin kevätkatsaus

title_89475

Finnish Tourin kisakausi alkaa reilun viikon kuluttua Linna Golfin osakilpailulla. Ilmoittautumisaikaa on jäljellä sunnuntaihin asti. Käyttäkää myös hyväksenne Vanajanlinnan majoitustarjoukset.

 Linna Golfin kilpailua edeltävänä lauantaina 24.5. Peltomäki Golf järjestää yhdessä Antti Vaalaksen kanssa AimPoint Express -koulutuksen Linna Golfin huippuviheriöillä. Ensimmäinen koulutus on kello 10-12 ja toinen 13-15. Molempiin ryhmiin otetaan 10 nopeinta ilmoittautujaa. Koulutuksen hinta on normaalisti 140 euroa, mutta FT-pelaajille ja Linna Golfin jäsenille hinta on 120 euroa.

Ilmoittautuminen: http://www.slsystems.fi/peltomaki/?otype=2&showlevel=3&viewport=3&courselaji=5 tai juha-pekka@peltomakigolf.fi.

Audi Finnish Tour Openingin jälkeen ohjelmassa on Nordcenterin osakilpailu. Kilpailupäivät ovat 5.-7.6. Kisaa edeltävänä keskiviikkona pelataan LähiTapiola pro-am, jossa on mukana neljä prota. Ottakaa tämä huomioon harjoituskierrosaikaa varatessanne. Harjoituskierrokselle pääsee keskiviikkona iltapäivän puolella. Olkaa yhteydessä Nordcenterin toimistoon.

Kauden kolmannessa FT-kisassa miehet ja naiset kilpailevat eri areenoilla, miehet Peuramaalla ja naiset Ruukki Golfissa. Tästä johtuen Peuramaan kilpailuun otetaan mukaan 150 miespelaajaa. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan.

Kategoriassa Uutiset