Finnish Tourin kilpailujen ilmoittautuminen auki Finnish Tourin kisakalenterissa

Suomen golfin pääkiertueen PGA Finnish Tour by Crispin kilpailuihin ilmoittautuminen on nyt avoinna. Neljännen osakilpailun ilmoittautuminen avataan, kun kilpailukenttä saadaan vahvistettua. Kilpailuihin tullaan ottamaan kategoriajärjestyksessä 156 pelaajaa (120 yleiseen sarjaan ja 36 naisten sarjaan). Molempien sarjojen kategoriat ja niiden pelaajat löytyvät Finnish Tourin nettisivuilta.

Kausi alkaa karsintakilpailulla, jossa yleisen sarjan 20 parasta saavat kutakuinkin varman pelioikeuden kiertueelle. Naisten kiertueelle ”varman” kortin saa karsinnan naisten sarjan kolme parasta.

Finnish Tourin kilpailuihin on tuomareiksi kiinnitetty viisikko Thomas Ferm, Timo Huvinen, Pekka Lindroos, Tuomas Portaankorva ja J-P Salakari. Jokaisessa kilpailussa näistä viidestä tuomarista vähintään kaksi on tuomaritehtävissä. Lisäksi kaikkiin kilpailuihin otetaan muutama tuomari harjoittelemaan golftuomarina toimimista.  Kiertueen kilpailunjohtajana toimiva Arto Teittinen kommentoi kiertueen tuomaritilannetta: ”Odotan innolla pääseväni työskentelemään näiden Suomen huipputuomareiden kanssa. Saamme varmasti hienot kilpailut aikaiseksi. Lisäksi on hienoa, että kilpailuissa annetaan myös uusille tuomareille mahdollisuus tulla mukaan kokemaan ja tekemään Suomen ykköskiertueen kilpailujen järjestämistä ja tuomarointia.”

 

Kategoriassa Uutiset