Finnish Tourin Winter Open Espoon ja Tampereen GoGolf Loungeissa

Kisassa selviää, kuka on Suomen ykkönen simulaattorigolfissa

Suomen golfin pääkiertueen PGA Finnish Tour by Crispin Winter Open pelataan lauantaina 9. huhtikuuta samanaikaisesti Espoossa ja Tampereella GoGolf Loungejen Trackman 4 -simulaattoreissa.

Kilpailussa pelattava kenttä on tuleva Ryder Cupin näyttämö Adare Manor Irlannissa.

Tasoitukseton lyöntipeli kilpailussa on ainoastaan yksi yleinen sarja. Miehet ja naiset pelaavat samaa kisaa, mutta eri tiiltä

Finnish Tour by Crisp Winter Open on avoin kaikille ja kilpailumuotona on tasoitukseton lyöntipeli. Osallistumaan mahtuu kaikkiaan 76 pelaajaa, joista Espooseen 44 ja Tampereelle 32.

Pelaajat otetaan mukaan Finnish Tour 2022 kategorian mukaisessa järjestyksessä, ja tämän jälkeen edetään tasoitusjärjestyksessä. Naiset ja miehet pelaavat kisan samassa sarjassa, mutta eri tiiltä.

Kilpailussa on käytössä kaikki 19 GoGolf Loungen Trackmania, joista Espoossa 11 ja Tampereella kahdeksan. Tulospalveluna toimii Gamebook. Sen ansiosta kisa voidaan pelata yhtä aikaa molemmilla paikkakunnilla ja yleisö voi seurata kilpailua livenä.

Winter Openin viisi parasta pelaajaa palkitaan rahapalkinnoilla. Yhteensä jaossa on 1 500 euroa, joka jaetaan viiden parhaan kesken. Voittajan osuus potista on 600 euroa

Uudet amatöörisäännöt mahdollistavat myös amatööripelaajille mahdollisuuden ottaa vastaan rahapalkintoja. Lisäksi kilpailun paras osallistumisoikeudeton oleva pelaaja saa villin kortin Finnish Tourin avauskisaan, joka pelataan Vuosaari Linksissä 13.-15.5.2022.

Winter Open ei ole osana Finnish Tour -rankingia. Ilmoittautuminen (6.4. mennessä) tästä.

 

Kategoriassa Uutiset