Hill Siden osakilpailuun erillinen karsinta

Audi Finnish PGA Golf Tourin ensimmäinen osakilpailu Hill Side Golfin kentällä vuonna 2020 on kerännyt ennätysmäärän ilmoittautuneita. Vaikka otamme kilpailuun maksimimäärän pelaajia eli 156 pelaajaa (126 miestä ja 30 naista), on molemmissa sarjoissa jo nyt ilmoittautuneita enemmän kuin sarjaan mahtuu. Tällä hetkellä (torstaina 21.5.) miehissä on pääsemässä mukaan kilpailuun kaikki Finnish Tourin kategorian (1-10) omaavat sekä vajaa parikymmentä pelaajaa tasoituksen perusteella. Naisten sarjassa ei ilman kategoriaa pääse mukaan eivätkä edes kaikki kategorian 10 pelaajat mahdu mukaan.

Jotta kaikilla ilmoittautuneilla olisi reilu mahdollisuus päästä mukaan Hill Side Golfin osakilpailuun, järjestämme 18 reiän karsintakilpailun Hill-kentällä sunnuntaina 31.5. klo 12 alkaen. Pelimuotona on tasoitukseton lyöntipeli. Karsintakilpailun 4 parasta miestä ja 2 parasta naista saavat villin kortin Finnish Tourin Hill Side Golfin osakilpailuun. Karsinnan kilpailumaksu on 35 euroa, joka on sama kuin kilpailun harjoituskierroksen maksu, ja se maksetaan ennen karsintakilpailun starttia. Erillinen ilmoittautuminen karsintakilpailuun tulee tehdä viimeistään lauantaina 30.5. klo 13.00 mennessä finnishtour.fi sivuston kautta. Lähtöajat ovat selvillä klo 16 jälkeen.

Varsinaiseen kilpailuun tasoituksen perusteella otettavat pelaajat valitaan Golfliiton tietokannassa perjantaina 29.5. olevan tasoituksen mukaan. Pelaajien ei itse tarvitse ilmoittaa tasoituksen muuttumisesta, sillä tasoituksia päivitetään säännöllisesti ja ilmoittautuneiden tasoitukset tarkastetaan tietokannasta Finnish Tourin toimesta viimeisenä ilmoittautumispäivänä.
Tiedusteluihin vastaa Arto Teittinen p. 050-521 3654, arto.teittinen@golf.fi

Arto Teittinen
kilpailunjohtaja
Finnish Tour

Kategoriassa Uutiset