Karlsson ylivoimaisessa johdossa WestStar Openin päätöspäivään

Rasmus Karlsson on peräti kuuden lyönnin karkumatkalla. Camilla Järvelä vaanii lyönnin päässä Oona Kurosesta. KUVAT: SEVERI HOPSU

Rasmus Karlssonin hyvä vire jatkui WestStar Openin toisena päivänä. Hän johtaa Finnish PGA Golf Tour Presented by Crisp -kiertueen avauskilpailua selvällä erolla. Naisten sarjan kärjessä jatkaa Oona Kuronen

Ruukkigolfin Rasmus Karlsson on peräti kuuden lyönnin johdossa ennen päätöskierrosta Kullo Golfissa pelattavassa Finnish Tourin kilpailussa. Karlssonin tulos kahden kierroksen jälkeen on -11 (67-66).

Toista sijaa jakaa peräti viisi pelaajaa tuloksella -5. He ovat Kytäjä Golfin Kim Koivu (74-65), Hirsala Golfin Niclas Hellberg (71-68) Master Golf Clubin Saku Halonen (68-71), Lakeside Golfin Kristian Kulokorpi (70-69) ja Espoon Golfseuran Ville Virkkala (72-67).

Eilen Karlsson kiilasi kärkeen kahdella eaglellä. Tänään peli sujui tasaisemmin. Birdiejä tuli seitsemän ja bogeja vain yksi.

“Lyönti kulki tosi hyvin ja pääsin aika hyviin, lyhyisiin birdie-paikkoihin”, tyytyväinen Karlsson sanoi.

Päivän parhaasta tuloksesta vastasi Kim Koivu, joka on kolminkertainen Challenge Tour -voittaja. Hän teki seitsemän birdieä, eikä yhtään paria huonompaa reikätulosta.

“Aamulla ei ollut tuulta kauheasti, niin pääsin aika helpolla lyömään lipulle. Tänään osui myös putitkin, eilen ei osunut oikein mikään”, Koivu totesi.

Karlsson lähtee viimeiseen päivään selvässä johdossa, mutta hänen takanaan on äärimmäisen tasaista, sillä seitsemän pelaajaa on yhden lyönnin sisällä toisistaan.

Järvelä kiri lyönnin päähän Kurosesta

Naisten kilpailussa Tawast Golfin Oona Kuronen säilytti johtonsa tuloksella -1 (68-75). Kurosen takana ovat Helsingin Golfklubin Camilla Järvelä par (72-72) ja Aura Golfin Aada Rissanen +2 (75-71).

Kurosen tulos oli seitsemän lyöntiä eilistä heikompi. Hämeenlinnalainen ei kuitenkaan nähnyt suuria ongelmia pelissään.

”Vähän oli nihkeä päivä. Par-5:set menivät tosi huonosti”, Kuronen totesi.

Toinen kisapäivä jouduttiin hetkeksi keskeyttämään ukkosen uhan takia.

”Me säästyimme keskeytykseltä, mutta tuuli pääsi kyllä yllättämään”, Kuronen totesi.

Järvelä piti par-tuloksestaan kiinni ja ero kaventui yhteen lyöntiin.

“Hyvällä taistelulla sain virheistä huolimatta pidettyä lyönnin ja pelin kasassa” Järvelä totesi.

WestStar Openin viimeinen kierros pelataan lauantaina kello 8.00 alkaen. Yleisöllä on kilpailuun vapaa pääsy.

Tulospalvelu miehet | Tulospalvelu naiset

 

Severi Hopsu

Kategoriassa Uutiset