Kiertue siirtyy Pickalaan

title_98845

Audi Finnish Tour -kausi on kahta osakilpailua vaille valmis. Tällä viikolla pelataan K-Supermarket Kamppi Open Pickalassa ja ensi viikolla on vuorossa kiertueen finaali Vuosaari Golfissa. Pickalan osakilpailuun lähdetään Henri Lipsasen johtaessa miesten kokonaistilannetta. Naisten puolella MM-kilpailut sotkevat FT-kauden huipennusta, sillä ranking-ykkönen Matilda Castrén on Japanissa hakemassa menestystä MM-viheriöiltä.

Viime viikon Paltamo Open päättyi Messilä Golfin Jani Perttilän voittoon. Perttilä on mukana totta kai myös Pickalassa. Voittoa on tavoittelemassa toki kova joukko muitakin pelureita, muun muassa Erik Myllymäki, joka joutui jättämään Paltamon kilpailun väliin armeijakiireiden takia. Myöskään miesten puolella ei nähdä MM-kisoihin matkaavia pelaajia.

Pickalan kilpailussa ovat mukana myös naiset, jotka eivät olleet viime viikon Paltamo Openissa samanaikaisesti pelatun Hill Side Golfin ammattilaiskilpailun takia. Marika Voss oli Hill Sidessa toiseksi paras suomalainen, sijoitus oli viidestoista. Vossilta voidaan odottaa vahvaa peliä myös Pickalassa. Myös Jenna Mäihäniemi, Karina Kukkonen ja Miia Pulliainen tullaan näkemään kärkitaistossa.

Kilpailu pelataan torstaista lauantaihin ja yleisöllä on vapaa pääsy seuraamaan kilpailua.

Kategoriassa Uutiset