Kisakuume nousee NRG Open 2018 Hosted by Veikko Salli

Nokialla pelattavaan NRG Open 2018 Hosted by Veikko Salli -kilpailuun on kokoontumassa ennätyspaljon naiskilpailijoita. Niinpä maksimiosallistujamäärää on nostettu naisissa 30:een. Jos miesten ilmoittautumisia ei tule riittävästi, voidaan naiskilpailijoiden määrää nostaa. Miesten määräksi on kaavailtu 102 kilpailijaa. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 7.6. klo 18.00

NRG Openista on muodostumassa Finnish Tourin kauden 2018 huipputapahtuma, jossa pelaaja on keskiössä. Kilpailutapahtuman onnistumisesta tulevat omasta puolestaan huolehtimaan lähes 100 vapaaehtoista, jotka mm. hoitavat tulospalvelua lähes jokaisen väylän jälkeen, tarkkailevat pelaajien palloja forecaddieina ja hoitavat kentällä olevia tulostauluja. Rangepallot kuuluvat kilpailumaksuun ja pelaajille on tarjolla kilpailupäivinä myös fysiopalveluja.

Kilpailun palkintopotti on tämän kauden suurin. Miehet jakavat 20 000 euroa kymmenen parhaan ammattilaisen kesken ja naiset 10 000 euroa viiden parhaan kesken. Kummassakin sarjassa voittajan palkintosumma on 5 300 euroa.

Kategoriassa Uutiset