Kova kilpailuvietti ajaa Peter Erofejeffiä eteenpäin

Peter Erofejeff lähtee kieli keskellä suuta Sarfvikiin. Kuva Juha Hakulinen.

Audi Finnish PGA Golf Tour jatkuu tulevana viikonloppuna, kun ohjelmassa on kauden kolmas osakilpailu. Tällä kertaa kiertue matkaa Sarfvik Golfiin, joka tuli uutena kenttänä mukaan tämän kauden kilpailukalenteriin. Kilpailu pelataan Sarfvikin New Coursella perjantaista sunnuntaihin, ja ammattilaiset pelaavat 10 000 euron palkintopotista.

Kauden kahdessa ensimmäisessä kilpailussa top 10 -sijoitukset napannut Peter Erofejeff on odottavalla tuulella ennen kolmannen kilpailun alkua. Kilpailuun valmistautuminen on sujunut kaksijakoisesti.

”Aika vähän on päässyt työkiireiden takia treenaamaan, mutta toisaalta treeneissä tekeminen on ollut sitten sitäkin parempaa. Minulla on sen verran vahva kisavietti tällä hetkellä, että kovasti tekee jo mieli pelaamaan”, Erofejeff sanoo.

Erofejeff pelaa kaksi ensimmäistä kierrosta samassa ryhmässä kokeneen Mikael Salmisen ja juuri Yhdysvalloista Suomeen palanneen Santeri Lehesmaan kanssa. Erofejeff innostuu peliryhmästään.

”On todella kiva nähdä, kuinka Santeri on kehittynyt Jenkeissä. Ja on muutenkin mukava päästä hyvään ryhmään, se antaa vauhtia kaikille, kun pelikaverit kirittävät koko ajan”, Erofejeff korostaa.

Sarfvikin New Coursella ei ole pelattu ammattilaiskilpailu viime vuosina, joten kenttä on monelle pelaajalle uusi tuttavuus.

”Olen pelannut siellä joskus monta vuotta sitten, enkä muista kentästä juuri mitään. Sen muistan, että hyvää pelaamista se vaatii, että saa jonkinlaisen tuloksen aikaiseksi”, Erofejeff kertoo.

Sarfvikissa nähdään yhteensä 134 pelaajaa, 117 miestä ja 17 naista. Kilpailu käynnistyy perjantaina kello 8.00.

 

Kategoriassa Uutiset