Kovatasoinen avauspäivä Hillsillä – Mikael Gabriel nautti kokemuksesta täysin siemauksin

Mikael Gabrielin peli kiinnosti myös paikalle saapunuttu yleisöä. Kuva Juha Hakulinen.

Tulos 65 (-7) oli kovinta valuuttaa Audi Finnish PGA Golf Tourin kauden kolmannen osakilpailun avauspäivänä Hills by GoGolfin Punaisella kentällä pelattavassa kilpailussa. Yleisen sarjan kärkipaikalle itsensä pelasivat Oliver Ruutu, Jesse Waaralinna ja Eetu Isometsä. Naisten kilpailussa johtopaikan valtasi tuloksen 67 (-4) pelannut Daniella Barrett.

Kilpailussa on mukana myös laulaja Mikael Gabriel, joka selvisi avauspäivästä varsin hyvin pelattuaan tuloksen 87. Hän olikin yhtä hymyä kierroksen päätyttyä.

”Aivan mahtava kokemus. Ja Eetun peliä oli kiva ihailla, se oli aika mintissä. Ne draivit olivat aivan uskomattomia ja lähipelikin toimi. Silloin tehdään kovaa tulosta, niin kuin Eetu tekikin”, Eetu Isometsän kanssa samassa ryhmässä pelannut artisti kertoi.

”Paljon hyvää oli itselläkin, ihan tyytyväinen olen. Mutta salilla tässä tarvitsee käydä, jos meinaa noita Eetun draiveja lyödä.”

Isometsälle Mikael Gabrielin peliseura oli todella mieluisaa, sillä heidän ryhmänsä peliä seurasi etuysillä kohtuullisen kokoinen yleisöjoukko. Ryhmän kolmantena pelaajana oli Peter Erofejeff.

”Tykkään pelata, kun on yleisöä. Siitä saa hyvän lisähöysteen peliin. Ja tutustuttiin hyvin tuossa kierroksen aikana, kun ei aiemmin olla tavattu. Hän pelaa kolmatta vuotta golfia, ja pystyi siitä huolimatta pelaamaan meidän kanssa ilman mitään ongelmia”, Isometsä kehui.

Omaan peliinsä Isometsä oli varsin tyytyväinen. Ainoastaan viimeisen reiän bogey teki pienen kauneusvirheen tuloskorttiin.

”En ole koskaan pelannut kahdeksaa alle kisakierrosta ja lähdin hyökkäämään lipulle. Wedge oli kuitenkin huono, ja se meni bunkkeriin. Mutta kokonaisuutena oli hyvä päivä.”

Naisten kilpailun kärkipaikalle itsensä pelannut Daniella Barrett teki kierroksellaan peräti seitsemän birdieä. Isosta birdiemäärästä huolimatta kyseessä ei ollut mikään hurmoskierros.

”Aika peruspeliä, ja jätin käyttämättä monta hyvää birdiepaikkaa. Tämä on aika lyhyt kenttä, ja täällä saa sellaisen fiiliksen, että pystyy tekemään tulosta”, perjantaina syntymäpäiviä viettänyt Barrett sanoi.

Barrettin ohella seitsemän muuta pelaajaa pelasi avauspäivänä alle parin. Lähimpänä Barrettia ajaa takaa Katri Bakker tuloksessa -3.

Perjantaina nähtiin myös yksi hole-in-one, kun Antti-Jussi Lintunen löi avauslyöntinsä suoraan ilmassa kuppiin 12. reiällä.

Kilpailu jatkuu lauantaina, ja yleisöllä on vapaa pääsy seuraamaan tapahtumaa. Mikael Gabriel starttaa kierrokselleen kello 14.35.

Kategoriassa Uutiset