Monialakonserni WestStar Finnish Tourin finaalin isäntä

Vuoden 2022 Finnish PGA Golf Tour Presented by Crisp huipentuu viikonloppuna Vuosaari Linksissä pelattavaan finaaliin. WestStar Open on houkutellut mukaan 99 yleisen sarjan ja 15 naisten sarjan pelaajaa, jotka kilpailevat 10 000 euron voittopotista, sekä Seikon arvokkaista rannekelloista.

Kilpailun nimisponsori on lahtelainen monialakonserni WestStar, jonka yksi tytäryhtiöistä on reilut kolme vuotta sitten perustettu moderni yritysrahoitukseen erikoistunut WS Finance, jonka liiketoimintajohtaja Veli-Pekka Tilli kuvaa yritystä täydentävänä rahoittajana luottomarkkinoilla.

“Olemme uudentyyppinen toimija. Kilpailijoistamme eroamme siinä, että rahoitamme omasta taseesta.”

Vauhdilla kasvaneen WS Financen etu on ketteryys rahoitustoiminnassa.

”Pyrimme tekemään luottopäätökset rohkeasti, nopeasti ja tehokkaasti ilman turhaa byrokratiaa. Kun rahoitus tehdään omasta taseesta, pystytään nopeisiin päätöksiin, ja rahaa tarvitsevat PK-yritykset pääsevät nopeasti toteuttamaan investointejaan ja suunnitelmiaan. Se on varmaan se oleellisin syy miksi ollaan kasvatettu liiketoimintaa niin hyvällä vauhdilla”, Tilli kertoo.

Emoyhtiö WestStarin operaativisen johtajan Jarno Käyhkön mukaan WestStar on aina tukenut urheilua muodossa tai toisessa. Yritys järjesti Messilässä nimeään kantavan golfkisan vuosina 2016-2020, FC Lahden kanssa yhteistyö on kestänyt jo kymmenkunta vuotta, ja WestStar on aiemmin toiminut myös Pelicansin sponsorina. Golfin Finnish Touriin itsekin golfaavan Käyhkön tutustutti miehen vanha tuttu, kiertueen promoottori Jani Perttilä.

“Olin 2016 Janin mailapoikana Levillä kun hän voitti Kivitippu ProAm-tapahtuman. Se on oman golfurani tähtihetki.”

WestStar
WS Finance

Kategoriassa Uutiset Avainsanat: ,