Naisten sarjaan oma palkintopotti Hill Siden kilpailuun

Sanna Nuutinen on yksi Hill Sideen ilmoittautuneista kiertueammattilaisista. Kuva Juha Hakulinen.

Kaikki kansainväliset kilpagolfkiertueet keskeyttäneellä koronaviruspandemialla on isoja vaikutuksia myös suomalaisten ammattilaisgolfareiden arkeen. Tästä syystä Audi Finnish PGA Golf Tour on yhteistyössä Suomen Golfliiton kanssa päättänyt kohdentaa tukea naisammattilaisten kilpailutoimintaan.

Käytännön tasolla tuki tarkoittaa sitä, että kolmen viikon kuluttua pelattavassa kauden ensimmäisessä Audi Finnish PGA Golf Tourin osakilpailussa Hill Side Golfissa on naisten sarjassa oma 5000 euron palkintopotti.

Golfliiton kilpaurheilupäällikkö Juha Juvonen kokee, että kansallisen kilpagolfin tukeminen vallitsevassa tilanteessa on erittäin tärkeää etenkin pelaajien kannalta.

”Golfliitto haluaa olla omalta osaltaan mukana tukemassa kansallista kilpagolfia, kun kaikki kansainvälinen kilpagolf on seisahduksissa. Tässä tilanteessa kansallisen kiertueen merkitys kasvaa. Pelaajat kuitenkin harjoittelevat ja tähtäävät menestykseen ja koemme, että on tärkeää, että myös naiset saavat mahdollisuuden pitää yllä pelikuntoaan ja kilpailuvirettään”, Juvonen sanoo.

Hill Side Golfin osakilpailu pelataan 5.–7. kesäkuuta.

Kategoriassa Uutiset