Peuramaan osakilpailun vuoro

title_99201

Kotimaisen kilpagolfin pääkiertueen, Audi Finnish Tourin kauden kolmas osakilpailu pelataan torstaista lauantaihin Peuramaa Golfin Porkkala-kentällä. Alkukauden kahdessa aiemmassa kilpailussa amatöörit ovat juhlineet voittoa – jokohan nyt olisi ammattilaisten vuoro ottaa kauden avausvoitto?Naisten kilpailussa Matilda Castrén palaa takaisin lähtöviivalle yhden väliviikon jälkeen, ja on kilpailun selkeä voittajasuosikki. 

Linus Väisänen ja Kim Koivu ovat saaneet pitää voittopuheet kauden kahdessa ensimmäisessä Finnish Tour -kilpailussa. Peuramaan kilpailussa kaksikko ei kuitenkaan ole mukana, vaan he ovat valmistautumassa ensi viikolla Carnoustiessa pelattavaan perinteikkääseen Amateur Championshipiin. Samassa kilpailussa pelaavat myös Lauri RuuskaKristian Kulokorpi ja Miki Kuronen

Ammattilaisista parhaan startin tähän kauteen on saanut Joonas Granberg, joka oli Linna Golfissa kolmas ja viime viikolla Nordcenterissä viides. Granbergin jälkeen toiseksi paras ammattilainen on Mikael Salminen ja kolmanneksi räväkimmän alkukauden on pelannut Peter Puhakka. Kaikki kolmet ovat mukana Peuramaalla, joten amatöörien voittoputken jatkuminen saattaa katketa lauantaina.

Matilda Castrénin Finnish Tour -kausi alkoi voitolla Linna Golfin osakilpailussa. Viime kesän kolmesta FT-kilpailusta hänen saldonsa oli kaksi voittoa ja yksi kakkostila. Castrénin voittokulun pysäyttäminen Peuramaalla tuleekin olemaan todellinen haaste muille naisille, Nordcenterin kakkonen Karina Kukkonen ja kolmonen Jenni Soikkeli pelasivat hyvää golfia kaksi viimeistä kierrosta Nordcenterissä, joten heiltä voi odottaa Castrénin haastamista Peuramaalla.

Kilpailu alkaa torstaina kello 8.00 ja viimeiset putit putataan lauantaina iltapäivällä.

Kategoriassa Uutiset