Salmisen ote pitää Pickalassa

title_115007

Mikael Salminen ei antanut heikon alun lannistaa, vaan pelasi perjantain kierroksensa kaksi alle parin, jonka turvin hän siirtyi kokonaistulokseen -9. Salmisen johto seuraavina oleviin on Janne Mommoon, Miki Kuroseen ja Atte Rauhalaan on kaksi lyöntiä. Kilpailun voitosta on tulossa suomalaisten välinen kilpailu, sillä paras ulkomaalaispelaaja on jaetulla kahdeksannella sijalla oleva Ruotsin Simon Forsström (-3). 

Kilpailua johtava Mikael Salminen pelasi kierroksensa aamulla, jolloin vesisade oli vahvasti pelissä mukana. 

”Tänään oli aikamoinen taistelupäivä alusta loppuun. En saanut rutiineita oikein pyörimään siinä sateessa, tuli bogi ja tripla sateessa säätäessä. Parissa lyönnissä maila pyörähti kädessä, ja se maksoi”, Salminen manaili märkää aamua. 

”Mutta pikkuhiljaa sain peliä kulkemaan ja tein muutaman tärkeän parin. Lopetin etuysin kolmeen birdieen, ja sain sitä kautta vähän paikattua tilannetta. Takaysillä peli oli ihan hallussa, ja sekin ysi loppui kolmeen birkkuun”, Salminen jatkoi. 

Salmisen perässä kahden lyönnin päässä oleva Janne Mommo (-7) pelasi perjantaina iltapäivällä hyvässä säässä ja käytti sen hyväkseen. 68 lyönnin kierros nosti häntä yhdeksän pykälää tuloslistalla. 

”Stediä peliä, löin muutamia lähestymisiä lähemmäksi kuin eilen. Puttaaminen oli hyvää. Huomenna pelaan omaa peliä, lasketaan lyönnit sitten kun on pelattu”, Mommo tiivisti päivänsä. 

Päivän parhaan tuloksen (67, -5) pelannut Atte Rauhala oli huimalla pelipäällä etenkin rei’illä 1-9, jotka hän pelasi 30 lyönnillä. 

”Kaikki onnistui tänään, ja pari hyvää säkääkin osui mukaan. Ei mitään isompia ongelmia. Kaikki tietää, että Mikke pelaa huomenna hyvin. Pitää pelata todella hyvin, jos aikoo sen piestä”, Rauhala kommentoi. 

Lauantain finaalikierroksesta on tulossa tiivis taistelu voitosta. Salmisen perässä oleva kolmikko Mommo, Rauhala ja Miki Kuronen on hyvällä iskuetäisyydellä, mutta viidettä sijaa jakavat Erik Myllymäki, Kristian Kulokorpi ja Tuomas Pollari ovat jo viisi lyöntiä Salmista perässä.

Cut-raja oli +3, jonka selvitti 56 pelaajaa.

Päätöskierroksen pelit alkavat kello 8.00.

Kategoriassa Uutiset