Urheilu virtaa vahvana Kuljetusringin DNA:ssa

Ympäristö- ja jätehuoltopalveluita kuljettamisesta aina jätteen käsittelyyn asti kokonaisvaltaisesti tekevän Kuljetusringin logo on tuttu näky urheilun eri näyttämöillä, ja tänä vuonna yritys liittyi yhdeksi Finnish PGA Golf Tour Presented by Crispin pääkumppaniksi.

“Kumppanuus Finnish Tourin kanssa antaa meille mahdollisuuden olla tukemassa tulevien mikkoilosten ponnistamista kohti golfin huippua. Meille urheilu – erityisesti golf ja jääkiekko – ovat aina olleet tärkeitä harrastuksia, joten on erityisen hienoa saada olla mukana tukemassa golfin kotimaan ykköskiertuetta.”, Kuljetusrinki Oy:n myyntijohtaja Tommi Aro kertoo.

Aroa kiinnostaa Finnish Tourin rooli suomalaisen golfin eteenpäinviejänä. Hän näkee kiertueen erityisesti nuorten pelaajien ponnahduslautana kohti isompia pelikenttiä, ja mainitsee kumppanuusaseman mahdollistavan taloudellisen lisäkannustimen antamisen Finnish Tourilla menestyville.

“Taloudellinen tuki polulla, jossa nuoret pääsevät suuntaamaan urallaan seuraavalle tasolle, on tärkeää. Suurin osa näistä pelaajista pyrkii Euroopan kentille, mutta ilman tukea se ei ole kovin helppoa. Pelaajat ovat jo tehneet paljon taloudellisia ponnistuksia omin voimin, ja tästä haetaan heille parempia mahdollisuuksia.”

Tourin aiempien voittajien listalta löytyy lukuisia tämän päivän eturivin suomalaisgolfaajia, jotka nykyään kilpailevat European Tourin, LPGA:n ja Asian Tourin kisoissa. Kalle Samooja, Sami Välimäki, Roope Kakko, Janne Kaske, Lauri Ruuska, Oliver Lindell, Matilda Castren, Noora Komulainen ja Ursula Wikström ovat kilpagolfia seuraaville jo tuttuja nimiä.

Tällä kaudella Finnish Tourilla pelattiin Kuljetusringin nimikkokisa Kuljetusrinki Open osakilpailu Hills by GoGolfissa. Aroa miellyttää myös kisatapahtumat itsessään.

“Ne ovat ihan hemmetin hienoja tapahtumia, joissa on aika ainutlaatuinen tunnelma. Finnish Tour on kotimaan ykköskiertue, ja siellä pääsee läheltä näkemään miten kotimaan huiput pelaa. Ja näkyvyys siellä on tietysti Kuljetusringin kannalta hyvä.”

Rakkaudesta urheiluun

Perheyrityksen toimintaa pyörittävien Aron veljesten monipuolinen oma urheilutausta näkyy yrityksen panostuksessa urheiluun, jonka kautta on kehittynyt myös vahva verkosto liiketoiminnan saralla.

“Urheilu on meillä lähellä sydäntä. Ihan joka laji ja jokainen seura tarvitsee tukea, ja siinä pyrimme parhaan mukaan auttamaan aina kun vaan on mahdollisuus siihen. Aikuisten lisäksi tuemme jonkin verran myös junioritoimintaa, mutta se on enemmän hyväntekeväisyyttä, mitä teemme vähän piilossa. Junnupuolelta ei ole tarkoitusta saada mitään näkyvyyttä, vaan tarjota tukea ihan vaan rakkaudesta lajiin.”

Kuljetusringin logo on tuttu näky urheilutapahtumissa. Toukokuussa 2022 pelattiin Hills by GoGolfissa Finnish Tourin nimikko-osakilpailu Kuljetusrinki Open. Kuva: Mikko Sintonen

Vastuullisuus on aidosti tätä päivää

Kuljetusrinki on helsinkiläinen perheyritys, jonka arvomaailmaa kuvastaa parhaiten termit vastuullisuus, kierrätys, ympäristö ja hiilineutraalisuus. Yrityksen 1980-luvun loppupuolella perustaneen Veikko Aron perheen käsissä Kuljetusrinki on kasvanut innovatiivisen ajattelumallin kautta 10 miljoonan euron liikevaihtoa pyörittäväksi organisaatioksi, jossa vastuullisuusteema asettaa riman korkealle kaikessa sen toiminnassa.

“Vastuullisuus on jo aidosti tätä päivää. Me haluamme toimia läpinäkyvästi kantamalla oman vastuumme ja olla suunnannäyttäjä vastuullisuusasioissa, ja aika hyvin olemme siinä onnistuneet”, isänsä jalanjälkiä seuraava Tommi Aro sanoo.

Kuljetusringin yhteistyö Finnish Touria operoivan GoGolfin kanssa on jatkunut jo pitkään, ja kumppanuutta kehitetään edelleen. Sekä vastuullisuus, että ympäristöystävällisyys ovat molemmille osapuolille erittäin tärkeä osa toimintaa.

”Toteutamme GoGolfin jätehuoltopalvelut kaikissa kohteissa jo nyt täysin hiilineutraalisti, ja olemme jo keskustelleet hiilineutraalisuuspaketin kehittämisestä. Olemme auttaneet useita asiakkaitamme laskemaan heidän kokonaispäästöjään.”

 

 

Kategoriassa Uutiset