Westerback 1897 pitkäaikaiseen yhteistyöhön  Finnish Tourin kanssa

Jo 21 vuoden ajan Finnish Tour by Crisp on ollut tärkeä osa suomalaista huippugolfia. Nyt kiertuetta halutaan tehdä tunnetummaksi ja houkuttelevammaksi. Ammattigolfareille palkinnot ovat luonnollisesti kiertueen keskiössä, joka myös mahdollistaa uralla etenemisen. Westerback ja Finnish Tourin uusi promoottori GoGolf ovat solmineet pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen, jolla kiertueen tunnettuutta ja arvoa kehitetään  systemaattisesti.  

125 juhlavuottaan viettävä Westerback 1897 tunnetaan luotettavana merkkikellojen ja laatukorujen erikoisosaajana. Golf on yhteistyölajina uusi aluevaltaus yritykselle, joka on aiemmin ollut menestyksekkäästi mukana mm. hevosurheilussa ja jalkapallossa.

Kuvassa Janin lisäksi Westerbackin myymäläpäällikkö Taru Ala-Könni ja asiakaspäällikkö Sirpa Nuutinen.

Suomen arvostetuin ja pitkäikäisin golfin ammattilaiskiertue Finnish Tour toimii kansallisen kilpagolfin kruununjalokivenä. Finnish Tourin tehtävänä on mahdollistaa suomalaisille golfammattilaisille sekä parhaille amatöörigolfareille urapolku kansainvälisille kilpakentille. 

Kiertueen promoottorina aloittaneen GoGolfin tapahtumapäällikön Jani Perttilän mukaan tavoitteena on paitsi nostaa kiertue seuraavalle tasolle, myös kasvattaa sen tunnettuutta sekä luoda pelaajille entistä parempia kilpailuja. 

”GoGolf mahdollistaa luonnollisesti Finnish Tourin yhteistyökumppaneille aiempaa laajemman näkyvyyden, hyödyntäen GoGolfin laajoja mediakanavia”, Perttilä korostaa.

Tänä vuonna Finnish Tourin osakilpailuiden voittajille on luvassa Westerbackin lahjoittamia Seikon erikoispalkintoja. Finnish Tourin kokonaisrankingin voittajalle luovutetaan upea Seikon premium-kellon. 

Westerbackin tuotevalikoimassa on laaja mallisto tunnettuja arvokellomerkkejä ja kiertueen yhteistyökumppanit ja pelaajat pääsevät tutustumaan kiertueen aikana laajaan kellomallistoon premium-tapahtumissa. 

GoGolfin avainasiakaspäällikkö Petri Meller painottaa Finnish Tour by Crispin merkitystä nuorten suomalaispelaajien mahdollisuuksiin kehittyä kansainväliselle tasolle.

”Teemme töitä sen eteen, että kiertueesta saadaan ponnahduslauta ammattilaisuuteen tähtääville nuorille. Täysikäisyyden kynnykselle tulevalle golfurasta haaveilevalle pelaajalle pitää olla kotimaassa laadukas kiertue, jossa menestyessään tietää, että voi pärjätä myös  ulkomailla. Kaikki meidän kehitystoimenpiteemme tähtäävät siihen, että pelaajien on helpompi nousta huipulle kotimaassa ja jatkossa myös ulkomailla.”

Finnish Tourin historiasta löytyy kaikille suomalaisille golfareille tuttuja voittajia, jotka kilpailevat parhaillaan European Tourin, LPGA:n ja  Asian Tourin kisoissa mm.  Kalle Samooja, Sami Välimäki, Roope Kakko, Janne Kaske, Lauri Ruuska, Oliver Lindell, Matilda Castren, Noora Komulainen ja Ursula Wikström. Kauden 2021 ranking-voittaja oli miehissä Casper Simberg ja naisissa Katri Bakker.

Kauden 2022 Finnish Tour by Crisp alkaa karsintakilpailulla 29-30.4. Peuramaalla. Ensimmäinen osakilpailu Telia Samsung Open kisataan Vuosaaressa 13.-15.5., jossa pelataan myös Tourin finaali WestStar Open 9.-11.9.

Kategoriassa Uutiset